Våra tjänster

Elexpert


Vi hjälper dig med felsökning,elinstallation,reparation, renovering, nybyggnationer och utbyggnad av befintliga installationer. Vi är ett komplett företag som räknar på både stora och små jobb.

Nätverk


Vi bygger och installerar rikstelefonnät till industrier, kontorskomplex och villor. Vi ordnar all sorts datanätverk från, vanliga kopparnät till avancerad nätverk.

Solceller


Vi skräddarsyr nyckelfärdiga solkraftverk och hjälper dig hela vägen från planering till driftstart. På många olika typer

av tak.

Övervakning


Vi erbjuder helhetslösningar inom kameraövervakning. Vi levererar totalpaket med larm till hem och hus, samt kameraövervakning som du själv kan sköta via din smartphone. Du kan känna dig trygg oavsett om du är bortrest eller ute på stan.

Offert


Våra elektriker innehar behörighet och mångårig erfarenhet. Vi implementerar svensk standard på utfört arbete och lämnar alltid gratis offert till dig som kund.

Kontakta oss


Vi är en komplett elinstallatör och inget elarbete är för litet eller för svårt. Vi löser alla dina el-problem, vi utför uppdrag hos företag och industrier. Ring oss så hjälper vi dig till rätta.